Een nieuw gezicht binnen het bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 4 december ben ik aangesteld als nieuwe secretaris van Harmonie “St. Willibrordus”. Nu aan mij de eer om me aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Inge Eltink (32 jaar) en ben woonachtig in Hilvarenbeek. Nu denk je wellicht hoe komt iemand uit Hilvarenbeek bij deze Diessense vereniging terecht. Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Mijn vriend, Koen van den Heuvel, is namelijk al jaren actief lid bij de Slagwerkgroep. Daarom zullen vele van jullie mij al wel van gezicht of persoonlijk kennen.

Sinds een jaar ben ik gaan tennissen bij DTV Zandligt en probeer aan zoveel mogelijk competities mee te doen om ook daar zoveel mogelijk mensen te leren kennen. Ook voor mijn werk blijf ik in de buurt. Als Customer Service Officer bij Famar in Bladel heb ik contact met diverse farmaceuten om ervoor te zorgen dat zij de medicatie die wij produceren op tijd geleverd krijgen. Bij deze functie komt veel structuur en regelwerk kijken en dat is ook iets wat ik bij wil dragen in de vereniging.
In het voorjaar ben ik in gesprek geraakt met de voorzitter en kreeg ik te horen dat de vereniging nog op zoek was naar een secretaris. Deze functie heb ik in het verleden ook vervult bij Onvervalst (voorheen Jongerenkoor Diessen) en met dat in mijn achterhoofd heb ik me kandidaat gesteld.

Met muzikale groet,

Inge