Erelid Bart van Knegsel van Harmonie en slagwerkgroep St. Willibrordus Diessen overleden

Op 90 jarige leeftijd is maandag 22 oktober jl. Bart van Knegsel al 77 jaar (ere)lid van onze vereniging overleden. Bart is in deze 77 jaar het gezicht geweest van de vereniging vooral muzikaal maar zeker ook bestuurlijk. Menigeen die nu nog in de harmonie musiceert heeft van hem de kneepjes van het vak geleerd. Hij was gedreven in alles wat hij voor onze vereniging deed. Wij kunnen dan ook gerust stellen dat hij een groot aandeel heeft gehad in de bloei die de harmonie en slagwerkgroep de afgelopen decennia hebben doorgemaakt.

Als je het over de harmonie hebt dan heb je het over Bart en als je het over Bart hebt dan heb je het over de harmonie. Onze vereniging en Bart zullen dan ook altijd aan elkaar verbonden zijn.

“Bart ook al heb je nu je laatste adem uitgeblazen wij zullen nu en in de toekomst altijd in één adem genoemd blijven worden en daar zijn wij trots op! Wij verliezen een icoon van en voor onze vereniging.”

Leden en bestuur van Harmonie St. Willibrordus wensen Jo, de kinderen en de familie veel sterkte toe.

Bart bedankt voor alles!!