Wie zijn wij

Al meer dan 120 jaar zijn we de muziekvereniging van Diessen. Begonnen met een Harmonie, later uitgebreid met Slagwerkgroep. Anno 2017 zijn we met de tijd meegegaan. De kleding heeft in 2017 een eigentijdsere uitstraling gekregen. Ook de muziekkeuze is aangepast naar deze tijd. De jeugd krijgt bij ons de kans om zich te ontwikkelen bij de Harmonie en Slagwerkgroep. Hiervoor hebben we een aparte groep jeugd voor zowel harmonie als slagwerkgroep. Hier krijgt de jeugd de kans om ervaringen op te doen

Wat doen wij

Onze vereniging is nog steeds deel van de Diessense gemeenschap, maar door de veranderende samenleving veranderen wij als vereniging mee. Onze optredens zijn steeds meer in projectvorm. Echter proberen we een aantal tradities in ere te houden. Het Nieuwjaarsconcert, de carnavalsoptocht in Diessen en een seizoensafsluitingsconcert in Baarschot zijn optredens waar onze vereniging te vinden is. Tevens halen we als vereniging maandelijks het papier op in Diessen en Baarschot.

Waar en wanneer

Zowel de Harmonie als Slagwerkgroep repeteren op maandagavond van 20:00-22:00 in de Hercules in Diessen.

De jeugdleden van zowel de Slagwerkgroep als de Harmonie hebben hun eigen extra repetitie van 19.00 tot 19.45 uur.
Ook de Jeugdharmonie speelt op die tijd. Kom gerust eens langs om eens mee te spelen!